Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Ansigtsmaling til daginstitutioner

Kære daginstitution

Du er måske landet her, fordi vi har et tilbud om vandbaseret ansigtsmaling til jeres institution. Til temaforløb, underholdning, festlige indslag, cirkusleg, fastelavn, teater, halloween, kreativ udvikling, afveksling i hverdagen - eller noget helt andet.

 

Pakkeløsning til favorabel pris

Vi har igennem mange år været dansk forhandler af teatersminken fra Grimas i Holland. Grimas producerer under ordnede forhold og alle produkter er dermatologisk gennemtestede, uparfumerede og glutenfrie. Her er ingen kemiske konserveringsmidler, ftalater eller parabener. Desuden bærer vandsminken det danske A-mærke der betyder, at produktet er sikkert og kan anvendes til børn fra tre år og opefter.

Vores tilbud til jer er en pakkeløsning, der indeholder vandbaseret ansigtsmaling fra Grimas, pensler, svampe, ”under base make-up” og en inspirationsbog. Alt efter jeres behov, har vi lavet tre forskellige størrelser af pakker, som I kan se nedenfor. Men vi er fleksible og lette at have med at gøre, og kan naturligvis ændre på indholdet, så det passer præcis til jeres behov.

Dansk virksomhed

Pegani er kendt for salg af fortryllende remedier, der kan fornøje og forbløffe store og små. Med base i Horsens, har vi i over 30 år skabt magiske oplevelser. Vi har over 4000 produkter på lager, som sendes til professionelle, private og institutioner i Danmark, Norge og Sverige - og resten af Verden.

Let at bestille

Prøv en sminkekasse og skab massevis af sjove og spændende ansigter til udklædning. Nemt og sikkert! I kan bestille online med EAN-nummer og enten få pakkerne leveret eller vælge afhentning ved os, på Østerhåbsvej 85A i Horsens.

Kommer I forbi, kan I samtidig se hvad vi ellers kan tilbyde. F.eks. alt inden for balloner og helium, cirkusremedier, julemandskostumer og nogle ret fantastiske hånddukker fra Tyskland.