Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Pegani og GDPR

Hvis du er interesseret, kan du ved et klik læse vores fulde politik omkring persondata. Herunder har du den korte version:

Dine personlige oplysninger
For at du kan handle online med Pegani, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Vi foretager alene registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du kan naturligvis handle i vores fysiske butik og showroom i Horsens, uden at lade dig registrere.

Så længe du handler her, gemmer vi din ordrehistorik, for at vi kan servicere dig bedst muligt. 
Som kunde kan du altid logge ind på pegani.dk og i dit kundecenter se alle de data, som vi har på dig sammen, inklusiv din ordrehistorik for det seneste år. Her er der også mulighed for at downloade dine fakturaer som pdf.
Har du glemt dit password, kan du få det tilsendt. Du kan herefter selv ændre det.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Men ellers er vi som tryllekunstnere ret gode til at holde på hemmeligheder. Hvis ikke vi har registreret aktivitet på dit kundekort i 5 år, bliver dine data automatisk slettet.

Den dataansvarlige på pegani.dk er Steen Pegani Hedegaard Sørensen.

Oplysninger afgivet til pegani.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Helt ærligt: det kunne vi aldrig drømme om, og vi registrerer i øvrigt ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Pegani har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, ligesom har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ønsker du ikke længere at være registreret her, siger du bare til, så sørger for for at få dig slettet igen. Iflg. regnskabsloven skal vi dog opbevare data på vores handel i 5 år. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Steen Pegani Hedegaard Sørensen via e-mail til steen@pegani.dk

Vi registrerer dig kun til vores elektroniske nyhedsbrev, hvis du selv har været inde og ønske det aktivt og tilmeldt dig de relevante interessegrupper. I hver nyhedsmail er der mulighed for let at framelde sig igen. Har du problemer med det eller ønsker at ændre på din registrering, så hjælper vi dig altid gerne.

Logstatistik
Logstatistik bruges på pegani.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
På pegani.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter til glæde for dets brugere. Desuden registreres statistik iht. google webstedsstatistik. Du kan læse mere om vores cookie politik HER.

 

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7562 0217 eller tryl@pegani.dk