AIRPORT - Seth Race
Varenummer: 6302
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Seth Race har med "Airport" omformet et gimmick, der ellers er anvendt inden for mønttrylleri, så det kan anvendes med dine AirPods! De forsvinder, dukker op og flyver imellem hånd, øre og etui på en ret fantastisk måde. Smart og lige til at have med.


Mere information

 • Det her er altså bare en vanvittig god idé. Seth Race har med "Airport" overført en snedig gammel teknik til... et sæt genkendelige hvide høretelefoner!

  Teknikken har ellers kun været brugt til mønter, men måske har du rent faktisk oftere dine AirPods i nærheden - end du har mønter på lommen? Og muligheden for at sætte dem i ørerne giver også helt nye sjove muligheder. Se blot videoen.

  Med "Airport" kan du udføre både forsvindinger og fremtrylninger - og få de kendte hvide høretelefoner til at flyve rundt imellem øre, hånd og holder på en måde, så dine tilskuere umuligt kan følge med. Det er sjældent vi har mulighed for at præsentere et "gimmick", med SÅ mange muligheder. Både effekter der er helt ligetil, og noget der kræver mere øvelse.

  Til at guide og undervise dig i mulighederne får du Garrett Thomas ved din side, og så kan man ikke forlange det meget bedre. 

  Du modtager:
  - De nødvendige høretelefoner (både med og uden fikumdik)
  - Den kendte hvide holder som de passer i.
  - En times ekspertinstruktion og bonusidéer af Garret Thomas

  ...

  "The Airwave Production/Vanish is worth the price of the entire project. I love it!" - Eric Jones

  "This is so incredibly versatile, I love this so much! Seth showed me the first prototype years ago and I’m so excited that it’s finally here!" - Nicholas Lawrence

  "Airport allows you to perform inexplicable magic with the most of common of objects - your Airpods. What could be more natural for a casual performance? A fantastic idea, perfect props and clever, practical handlings all add up to make buying this a no-brainer." - Mark Elsdon

  "Gonna need some apple care on this! What a simple and elegant utility for your EDC!"- Kevin Li