PEN OR PENCIL - Mickael Chatelain
Varenummer: 4257
.
DKK 240,00 / stk
DKK 192,00 ekskl. moms
 •  
Ny, enkel og visuel effekt fra Mickael Chatelain. En kuglepen og en blyant bytter plads på en fuldstændig uforklarlig måde. Let at udføre. Let at have med. Altid klar til brug. Mange muligheder. Et af den slags numre, som du altid vil have på dig.


Mere information

 • Nyt tricks fra vores kreative franske ven, Mickael Chatelain, og denne gang har det overraskende nok intet med spillekort at gøre! En super visuel effekt, der oven i købet er let at vise. Måske har du allerede set den demonstreret, da engelske Dynamo flere gange har vist den i sit TV-show?

  Du viser en almindelig Bic-kuglepen og en blyant. Du har intet andet i hænderne. Du beder dine tilskuere om at vælge én af de to genstande – f.eks. blyanten. Du placerer denne i din baglomme, så du står tilbage med kuglepennen i hånden. Du fjerner hætten fra den, og fortæller, at du vil få den til at forsvinde. Du lukker fingrene om hætten og puster, men når hånden åbnes er hætten der stadig… Du forklarer, at det ikke var hætten der skulle forsvinde, men kuglepennen… Når dine tilskuere ser op på din anden hånd, står du nu med blyanten!

  Hånden har hele tiden været synlig i nøjagtig samme position og du har ikke rørt en muskel. Alligevel har du formået at forvandle pennen til blyanten, uden at dine tilskuere opdagede noget som helst. Kuglepennen ligger selvfølgelig nu i baglommen!

  Hvis du ønsker det, kan du til slut i rutinen lade dine tilskuere undersøge både kuglepen og blyant.
  Der er mange muligheder med det her nummer, og det er så visuelt godt, at du vil kunne snyde dig selv foran spejlet.

  Ingen trækkere. Ingen manipulation.
  Du har kun pennen og blyanten i hænderne – intet andet.
  Du kan lære PEN OR PENCIL på 5-10 minutter.
  Perfekt til close-up, street-magic – på kontoret, for vennerne – når som helst og altid klar.

  Leveres komplet og lige til at gå i gang. Der medfølger en DVD, hvor du får alt udførligt forklaret.
  Det her er et af de numre, som du i en rum tid fremover, altid vil have på dig!