SHOCK PIN - Yuji Yamamoto
Varenummer: 5052
.
DKK 150,00 / stk
DKK 120,00 ekskl. moms
  •  
Endelig tilbage: Herlig, sjov effekt - der vil give dine tilskuere et mindre chok. Du placerer en tegnestift imellem fingrene og fortæller at du vil bøje den ved tankens kraft... men det går galt, for pludselig er den presset helt ind i din finger!


Mere information

  • Vi fandt ved en tilfældighed et parti af denne lille effekt og kunne med det samme se, at den havde potentiale til at blive rigtig sjov. Vi gav den til Kim Andersen (sammen med den originale japanske forklaring), og han kom selvfølgelig på sin helt egen håndtering af den.

    Vi tog 70 styk med til Blackpool og allerede lørdag var de udsolgt. NU har vi endelig fået en ny levering og når du nu bestiller et eksemplar, får du samtidig link til en instruktionsvideo, hvor Kim lærer dig nøjagtig, hvordan du skal håndtere nummeret for maksimal effekt.

    Det er simpelt. Det er sjovt. Og en lille smule skræmmende…!

    Du tager en tegnestift og holder den helt tydeligt imellem din tommel- og pegefinger. Du forklarer, at du nu vil prøve at bøje den med tankens kraft. Du presser en smule, men noget går galt, for pludselig forsvinder nålen op i din finger, hvor den sidder helt fast!

    Du trækker nålen ud igen, og din finger er heldigvis stadig hel og uskadt. Og tegnestiften… ja, den kan du frit lægge på bordet til undersøgelse.