SLEEK - Jeki Yoo
Varenummer: 6343
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Du står med dit kreditkort i hånden, vifter en gang med det og i samme øjeblik forvandles det til et par solbriller! Bum. Sådan. Og brillerne er rigtige og kan bruges som de er. Hvis du kan lide effekten, leverer SLEEK varen. Uanset om solen skinner eller du blot vil tilføje lidt ekstra coolness.


Mere information

 • Følger du Jeki Yoo på instagram? Ellers gør det! Han er en mester på den kanal og hans nye SLEEK er da også helt perfekt til de sociale medier. MEN, det kan lige så godt være din nye åbningseffekt til live-optræden hen over sommeren.

  Har du set videoen? Kort fortalt forvandler du - på et sekund - et kreditkort til et par stilfulde solbriller! Det er super nemt at udføre, så alle har her en chance for et skud ekstra coolness. 

  Lige til at have med, så du kan vise det når lejligheden sig byder - og JA - solbrillerne er specialbyggede, men de fungerer ellers helt normalt og du kan anvende dem præcis som rigtige solbriller. De er oven i købet ganske smarte.

  ⚡️ Lyntransformation: Konverter dit kreditkort til stilfulde solbriller på få sekunder. Sejt og super visuelt.

  😊 Let at udføre: Designet så det er let tilgængeligt at lære og udføre af alle, uanset færdighedsniveau.

  💡 Wow effekt med opmærksomhed: Perfekt til at filme og dele på sociale medier, men SLEEK gør sig lige så godt live. Når du vil åbne dit show eller blot imponere vennerne. 

  🧼 Ingen oprydning: Når du har udført forvanlingen er der intet at ordne bagefter. Du kan bare tage solbrillerne på og nyde, hvor fedt det egentlig er at kunne trylle.

  🕶 Moderigtigt og praktisk: SLEEK er ikke kun et cool trick. Brillerne er faktisk pænt smarte og nogle man godt gider bære.

  🧩 Ingen gør-det-selv: Alt kommer klar til brug ud af æsken. Lige til at gå til, når du har set instruktionsvideoen.

  🖐 Ingen elastikker: Helt mekanisk og solidt.

  Jeki Yoo har brugt 2 år på at gøre SLEEK helt perfekt. Hver gimmick er omhyggeligt håndlavet - med kærlighed til faget.

  ...

  “Jeki is a master of social media magic. He creates memorable, stunning & magical visuals. I Predict SLEEK will be one of his most popular social media magic releases!” - Jeff McBride

  “Another wonderful creation from the wonderfully creative Jeki Yoo.” - Charlie Frye