TRANSPORTER CARD - Rizki Nanda
Varenummer: 5956
.
DKK 150,00 / stk
DKK 120,00 ekskl. moms
  •  
Rizki Nandas "Transporter Card" er magi med dine egne fingre og et enkelt spillekort. Du stikker fingeren i gennem et par riller i kortet og får tilsyneladende midten af fingeren til at forsvinde - og (gudskelov) dukke op igen! Se videoen.


Mere information

  • Her er et visuel close-up stunt, der får det til at se ud som om midten af din finger forsvinder et øjeblik! Rigtigt udført er illusionen vanvittig god. Se blot videoen...

    Du præsenterer et spillekort med et design, der leder tankerne hen på science fiction. Kortet har to huller, som du stikker din pegefinger igennem. Du dækker midten af din finger i et øjeblik, hvorpå den forsvinder! I samme øjeblik du trækker din finger ud af kortet, bliver fingeren (gudskelov) hel igen.

    Effekten minder om en scene-illusion, men den kan ligge i lommen og vises helt tæt på.

    "Transporter Card" kommer klar til brug med flere gimmicks. Du modtager også en kyndigt vejledning af David Newell med flere håndteringer, herunder en version med én hånd. Når først dine fingre har lært at udføre det her rigtigt, vil du få rigtig meget fornøjelse af denne sjove og opsigtsvækkende effekt.