SKÆG OG PARYK TIL JULEMANDEN
Varenummer: 1100
.
DKK 1.450,00 / stk
DKK 1.160,00 ekskl. moms
  •  
Julemandsskæg og paryk i luksus kvalitet. Naturligt "æggeskalsfarvet" og let bølget. Skægget er med hageskål, så det sidder godt og bevæger sig på den rigtige måde, når du snakker. To kraftige elastikker holder det på plads. Kan vaskes.


Mere information

  • Vil du ligne den rigtige julemand? Så ligger en god portion af hemmeligheden i et godt og naturligt skæg. Vi har haft nisseskæg hjemme fra leverandører over hele verden, og det her er absolut det bedste på markedet!

    Du modtager et sæt med et flot, langt og bølget julemandsskæg og med tilhørende matchende paryk i luksus kvalitet. Begge dele er naturligt "æggeskalsfarvet" og let bølget. skægget er udstyret med en såkaldt hageskål, så det sidder godt fast og bevæger sig på den helt rigtige måde, når julemanden snakker. Skægget sidder godt fast ved hjælp af to kraftige elastikker, der går hele vejen over hovedet. Både skæg og paryk udmærker sig endvidere ved at kunne vaskes nænsomt, om der skulle blive behov derfor. 

    Vi har igennem 30 år udstyret Skandinaviens førende professionelle julemænd med skæg og paryk, og hvert år har vi også flere leverancer til Grønland. Hmmm....