JULEMANDEN OG DET DRILSKE STINKDYR
Varenummer: 3563
.
DKK 695,00 / stk
DKK 556,00 ekskl. moms
 •  
Amerikanske Tommy James har i denne sjove julerutine sammenkogt de bedste elementer fra flere forskellige børnenumre. Godt nyt til dig, der skal levere underholdning til julens familiearrangementer.


Mere information

 • Amerikanske Tommy James har i denne sjove julerutine sammenkogt de bedste elementer fra flere forskellige børnenumre. Godt nyt til dig, der skal levere underholdning til julens familiearrangementer.

  Du viser børnene 7 kæmpekort med billeder. Der er Julemanden, Rudolf, en snemand, et juletræ, en sukkerstang, en gave og… et stinkdyr!? Hvad har et stinkdyr med jul at gøre? Et barn skal vælge et af kortene, og vælger ved et tilfælde (…) netop stinkdyret. Nej, det dur altså ikke, siger du, og lægger dette kort helt væk. Barnet vælger et nyt kort – men igen er det et kort med et stinkdyr. Frustreret lægger du kortet ned i din kuffert, men præcis det samme gentager sig en tredje gang! Endelig vælger barnet et andet kort – der heldigvis bærer det billedet af selveste julemanden.

  Du fortæller at du nu vil få julemanden til at forsvinde i den magiske skorsten. Du vender dig om for at tage skorstenen, men i det samme opdager børnene, at stinkdyret nu hænger bag på din ryg – og de gør dig med al tydelig opmærksom på dette. Til sidst forstår du hvad de mener, tager kortet af og lægger det væk – igen.

  Du placerer nu julemanden i skorstenen og dækker det hele med et tørklæde. Når tørklædet fjernes er julemanden væk… Dog ser børnene tydeligt, at du holder noget under tørklædet, og du indrømmer at du snød lidt og viser kortet – men det er… stinkdyret! Først ser du det ikke selv, men det gør børnene!

  Du prøver nu forgæves at trylle julemanden frem igen, men det lykkes ikke rigtigt – indtil børnene opdager at han nu sidder bag på din ryg – og går helt bananas for at få dig forklaret, hvad de mener.

  Alt ender godt. Julemanden bliver fundet og du har underholdt børnene godt i adskillige minutter.

  Let at udføre. Kortene måler 11,5 x 16,5 cm. og er fremstillet i en kvalitet, så de kan holde til mange års brug. Komplet med alt du behøver. 

  "Great original kid show tricks come along so rarely, but this trick is really fantastic! It has tons of interaction using classic sure-fire kid show techniques, funny jokes and situations. The kids will surely love this! I cant wait to perform it this December. Congratulations!" - David Kaye a.k.a. Silly Billy

  klikker du på youtubeklippet kan du se Tommy James selv underholde i næsten 8 minutter med dette sjove børnenummer.