JULETRYLLESTAVEN - Tommy James
Varenummer: 3990
.
DKK 495,00 / stk
DKK 396,00 ekskl. moms
 •  
Endnu et hit fra amerikanske Tommy James, direkte til børneentertainerens julerepertoire. Det er ikke bare en ny sjov tryllestav – det er en hel rutine, med masser af spas. Lavet til professionelt brug.


Mere information

 • Endnu et hit fra amerikanske Tommy James, direkte til børneentertainerens julerepertoire. Det er ikke bare en ny sjov tryllestav – det er en hel rutine, med masser af spas.

  Hvis du tryller for børn, skal du helt sikkert også ud at optræde til nogle af årets mange juletræsfester. Med denne tryllestav kan du underholde dit unge publikum med et nummer der passer til højtiden, og som vil generere masser af gode og hjertelige grin. Du kan bruge tryllestaven, når som helst du har en medhjælper på scenen, og der er behov for trylleri…

  Fortæl børnene, at sidste år fik du en tryllestav af selveste julemanden. Du vil gerne vise den til dem, men de må love ikke at grine… Op af tasken tager du en tryllestav, der ikke ser helt almindelig ud. Ikke alene er den rød og hvid, der sidder også en stor lodden pom-pom i den ene ende. Børnene fniser, men du forklarer, at staven er lavet af julemandens flittige alfer og at den derfor indeholder stor magi.

  Du demonstrerer for din unge medhjælper, hvordan man kan svinge tryllestaven op og ned, fra side til side eller i cirkler. Men idet samme du rækker den til medhjælperen, falder den hvide dusk i enden af! Du sætter den tilbage på tryllestaven og afprøver grundigt, om den nu sidder fast. Det gør den. Men i samme øjeblik din medhjælper får den i hænderne…

  Efter at pom-pom’en gentagne gange er faldet af, beslutter du dig for at lime den fast. Du tager en bøtte med ”usynlig superlim” op af tasken, men uheldigvis kommer du også til at spilde noget på gulvet, som du skynder dig at tørre det op med en klud. Men kluden hænger fast til dine fingre og du kan ikke ryste den af. Ved hjælp af den anden hånd lykkes det dig at få klisteret til at slippe, og bedst som du tror alt er godt, råber børnene, at kluden nu sidder fast til din anden hånd! Argh! Endelig lykkes det dig at få klistret dusken fast, du skruer låget tilbage på limdåsen og fortsætter. Men hvad du ikke selv opdager er, at hele limflasken nu sidder fast til dine fingre….

  Til sidst – efter meget sjov og god ballede – får du pom-pom’en limet fast på staven, og du kan, med barnets hjælp, udføre dit store tryllenummer.

  Du modtager alt hvad du behøver (ud over din egen charme, skuespillertalent og sans for at underholde en flok børn). Førsteklasses speciel juletryllestav komplet med limbøtte, tørklæde og Tommy James’ originale rutineforslag.