PX3 QUANTUM PHOSPHO
Varenummer: PX3STglow
.
DKK 185,00 / stk
DKK 148,00 ekskl. moms
  •  
Nu kan vi tilbyde de populære PX3 jongleringskegler i den phosphoriserende udgave, der lyser flot op i mørke. I dagslys fremstår de nærmest hvide. God og solid kvalitet.


Mere information

  • Vi har de seneste år kunne se, hvordan de italienske PX3 kegler er blevet mere og mere populære blandt de aktive jonglører. Nu kan du også få dem i glow variationen, hvor de lyser i mørke! I almindeligt dagslys fremstår de nærmest hvide, men når natten falder på eller lyset slukkes, lyser de op med en fantastisk virkning.

    Der er en tale om en kegle, der er støbt i et stykke. En del af hemmeligheden bag PX3-keglernes succes, er at den traditionelle trækerne er erstattet med en speciel type PVC. Det er stærkere og mere ensartet end en hvilken som helst slags træ, hvilket gør at balancen og vægtet i hver eneste kegle er 100% ens.

    Skaftet er langt og smalt, hvilket gør keglen særlig god, hvis du vil jonglere med mange kegler eller ”passe” med andre jonglører. Keglen ligger godt i luften og PX3 keglerne er kendt for at være de mest holdbare der findes, med andre ord kan de tåle at blive tabt igen og igen og igen. Skaftet er med Plays specielle Flex Grip skaft, der er ekstremt holdbart og en anelse blødere at gribe.