ALPHA DECK - Richard Sanders
Varenummer: 2916
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Canadiske Richard Sanders har udviklet denne nye kortrutine, der forbløffer tilskuerne hele tre gange - og med et klimaks med stor "HVAD-POKKER-effekt"… Det er tilmed så let at udføre, at ALLE kan være med!


Mere information

 • Canadiske Richard Sanders har udviklet denne nye kortrutine, der forbløffer tilskuerne hele tre gange - og med et klimaks med stor "HVAD-POKKER-effekt"… Den er tilmed så let at udføre, at ALLE kan være med!

  Du rækker tilskueren et kortspil og beder ham om at dele det i to bunker, så I hver får en halvdel. I spreder derefter kortene ud med bagsiderne opad og udvælger hver et tilfældigt kort fra midten af viften.

  Effekt 1: De to valgte kort vendes rundt, og de matcher hinanden - det ene er hjerter es, det andet er ruder es!

  Effekt 2: Samme proces gentages, og når de to nye kort vendes rundt, er det de to sorte esser! På bordet ligger nu de fire esser - udvalgt på en helt usandsynlig måde, og du har stadig et klimaks i ærmet…

  Effekt 3: Både du og tilskueren vender nu de resterende kort om og spreder dem ud på bordet. DE ER ALLE HELT BLANKE (og kan undersøges på det grundigste)!

  Et djævelsk snedigt princip, der vil efterlade dine tilskuere lige så blanke som kortene, når det kommer til at finde en forklaring.

  Nummeret kræver ingen fingerfærdighed, og vi sælger det komplet med de nødvendige kort og engelsk videoforklaring.
  Bonus: Desuden medfølger online videoinstruktion med yderligere forklaring til 7 andre sjove tricks, du kan vise med et blankt spil kort!

  ...

  "Alpha deck er et fantastisk og simpel trick, med en "killer ending". Det er for dig der har brug for et trick hvor man kan mærke, at folk er blevet snydt. Det er nemt at gå til og alle kan lære det. Har selv brugt det i mange sammenhæng og det har været en succes hver gang!" - Emil Vangede Krogsgaard

  "Alpha Deck er legende let at udføre, men har samtidigt så meget slagstyrke, at man ikke kan andet end at elske at vise det. Der er mange muligheder til præsentationen af hovedtricket, hvilket gør, at man kan sætte sit eget præg på det. I instruktionsvideoen bliver der tilmed lært flere andre tricks, der kan fremføres med det specielle Alpha Deck, som jeg bestemt også mener har sin gang i enhvers repertoire. De ekstra tricks puster også til ens egen kreativitet og opfindsomhed, det gjorde det i hvert fald for mig." - Aske Nafar