ASHAMED CARD
Varenummer: 5977
.
DKK 125,00 / stk
DKK 100,00 ekskl. moms
  •  
Super visuel korteffekt, der både fungerer som et sjovt lommetrick og til en lækker video på de sociale medier. Tre kort smelter igennem hinanden, som en slags tre-kort monte i slow-motion. Klik og se Mortenn vise "Ashamed Card".


Mere information

  • Det her er som en slags slow-motion version af den klassiske tre-kort monte. Måske får du lyst til at vise nummeret som en slags falsk forklaring og ledsaget af en advarsel om altid at passe på falskspillere...

    Du viser dine tilskuere tre kort - to sorte og ét rødt. Du placerer synligt det røde kort imellem de to sorte, men øjeblikket efter ligger det i bunden. Du viser de tre kort enkeltvis inden du gentager effekten. Denne gang lægger du tydeligt det røde nederst, og mens du holder kortene i en lille vifte ser dine måbende tilskuere tydeligt kortet gennemtrænge det nederste kort og lande tilbage i midten!

    Det ser vanvittigt magisk ud og når først du får kortene i hænderne og erfarer hvor smart det er lavet, vil du få lyst til at vise det igen og igen - og måske på din helt egen måde. Klik på YouTube-linket og se Mortenns håndtering.

    Ashamed Card er produceret til perfektion med Bicycle-kort, og det kommer komplet med let forståelig dansk instruktion. Det kræver igen fingerfærdighed.