BANANAS - Per Clausen
Varenummer: 5736
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
 •  
Det er danske Per Clausen der har udtænkt denne underholdende kortrutine, der gennem flere årtier har underholdt store som små. Nu tilbage med kvalitetskort med den smukke Anglo-bagside. Klik og se Steen Pegani vise den.


Mere information

 • Det er danske Per Clausen, der for mange år siden udtænkte denne underholdende monte-rutine. Hvis du vil have et ”packet-trick” i lommen, klar til at underholde både børn og voksne, så slår BANANAS aldrig fejl. Klik og se Steen Pegani demonstrere rutinen.

  Du forklarer dine tilskuere, at du vil vise et helt enkelt korttrick, hvor alle kan følge med. Der er nemlig blot fire kort og i stedet for hjerter, klør, ruder og spar, er der frugter på kortene. Tre kort med æbler og ét kort med en banan. Opgaven er, at holde øje med bananen…

  Et æble lægges på bordet, men på mystisk vis bytter bananen af flere omgange plads med æblet. Den er aldrig hvor dine tilskuere gætter.

  Til slut vendes kortene med forsiden opad, og ingen kan nu være i tvivl om, hvor bananen ligger... Men så kommer klimakset, der har gjort BANANAS kendt og elsket gennem flere årtier: pludselig er der tre bananer, der er kommet små søde aber på bagsiden af kortene og æblet på bordet… det er der blevet spist af!

  Bananas kommer komplet med de specialtrykte kort i super kvalitet og med den smukke svenske ”Anglo” bagside. Der medfølger endvidere instruktion både på dansk og engelsk.

  Hvis du ikke før har lært falsktællinger med navne som ”Elmsley” og ”Jordan”, får du med Bananas samtidig lejlighed til at indøve et par teknikker, der kan anvendes i mange andre sammenhænge. Det er ikke super let, men det er rigtig sjovt at øve på og vise.