BLACK CROSS - Mickael Chatelain
Varenummer: 5704
Standard salgspris DKK 295,00
DKK 147,50 / stk
DKK 118,00 ekskl. moms
 •  
En tilskuer vælger et tilfældigt kort og signerer det, inden det lægges tilbage i spillet. Du tegner nu et kryds på et andet kort - og med et knips, får du det til at hoppe til bagsiden af tilskuerens valgte kort! Det ligner filmtrick - se selv videoen.


Mere information

 • Franske Mickael Chatelain har kreeret et super visuelt kortrick, hvor du genfinder et valgt kort på en måde, som dine tilskuere ALDRIG før har set!

  Tag et spil kort ud af æsken, vis det fra for- og bagside, og lad en tilskuer vælge et helt TILFÆLDIGT kort. Tilskueren sætter sin autograf på forsiden, hvorefter kortet lægges ind i midten af spillet.

  Du tager nu et kort fra spillet og tegner et lille sort kryds på det. Du fører kortet ned mod spillet og knipser på det. I samme øjeblik forsvinder krydset! Hvis du har set videoen vil du sikkert give os ret: det er et stærkt magisk øjeblik.

  Du spreder nu spillet ud imellem hænderne og på bagsiden af et af kortene, genfindes det sorte kryds. Kortet vendes langsomt om - det er tilskuerens frit valgte og signerede kort!

  Husk:
  - Ingen forcering.
  - Ingen manipulation.
  - "Resetter" på et øjeblik
  - Præcisionslavet gimmick gør hele "arbejdet".
  - Det er holdbart, selv til professionelt brug.

  Chatelains BLACK-CROSS leveres klar til brug med udførlig engelsk videoforklaring. Du skal selv sørge for en sort tusch og et rødt spil Bicycle kort.