CANON - David Regal
Varenummer: 6323
.
DKK 300,00 / stk
DKK 240,00 ekskl. moms
 •  
En tilskuer nævner et tilfældigt kort i spillet. På bordet ligger en ensom kuvert og når den med tilskuerens hjælp åbnes, ligger der ét kort i den - præcis det kort som tilskueren valgte! Du vil elske metoden bag denne nye stærke David Regal opfindelse.


Mere information

 • "Canon" er alt, hvad du kan ønske dig af et korttrick. Det er direkte, stærkt, kan varieres og er tilmed forholdsvis let at udføre. Den snedige metode vil få dig til at smile fra øre til øre.

  En tilskuer nævner et hvilket som helst kort. Du henleder derefter opmærksomheden på en konvolut på bordet, der har været synlig hele tiden. Den åbnes med tilskuerens hjælp og inden i den ligger... præcis det valgte kort!

  Hemmeligheden bygger et et helt specielt sæt kort, der er lavet specifikt til CANON. Det gør det muligt at producere et hvilket som helst kort der nævnes fra en kuvert eller kortæske. Der er ingen forceringer, udelukkelser eller skumle procedurer. Som sagt: effekten er direkte og ren.

  Du lærer to forskellige rutiner. Den ene er ligetil og uden vanskelige håndgreb. Den anden er for dig, der er helt tryg og komfortabel ved at palmere. 

  Det helt smukke ved det her kortspil er, at du ikke finder noget præcis magen til andre steder, og så snart du forstår princippet, vil du ikke kunne slippe tanken om alle de mange andre muligheder med det...

  "Canon" kommer klar til brug med kort, kuvert og udførlig engelsk videoinstruktion.

  ...

  “If you want to absolutely astound someone—this will do it!" - John Bannon

  “'Canon' by David Regal fooled me so badly I thought I was being pranked. So clever and incredibly devious. You will love this!" - Seth Kramer

  “How fair can a card prediction be? Nothing’s more powerful than this 'Canon'. KaBoom! Regal wins. Game over." - Raj Madhok