CHOICE - Jerome Sauloup
Varenummer: 5116
Standard salgspris DKK 350,00
DKK 175,00 / stk
DKK 140,00 ekskl. moms
  •  
Vi er ret vilde med den her nye effekt fra Frankrig. Klik ind på videoklippet og se, om du kan regne ud, hvad der sker? Det er enkelt at vise, men så godt, at selv profferne roligt kan tage det på repertoiret.


Mere information

  • "Choice is clean and efficient. So well that you might think it's technical. Well, no, it's easy too!" - Bernard Bilis

    Det her er videreudviklingen af Jérôme Sauloups ”Automatic Open Prediction” fra 2009. Alle der ser CHOICE bliver fuldstændig blæst omkuld. Prøv selv at klikke på videoklippet og se effekten til ende… Vildt nok, ikke sandt?

    Idéen er simpel. Du viser to spil – et rødt og et blåt. Hvis du vil, kan du række to tilskuere hver deres spil og bede dem om hver at tælle kort ned på bordet og stoppe, præcis når de ønsker det. De bytter derefter præcis det kort, som de hver især stoppede ved. Når de to kort vendes om, viser det sig at være nøjagtig samme kort! Og ikke nok med det… resten af kortene i begge spil er helt blanke!

    CHOICE er super let at lære og som tryllekunstner behøver du altså ikke en gang at røre kortene!

    Du modtager en komplet pakke med alt du skal bruge – inkl. de to kortspil. Videoforklaringen viser, hvordan du både kan vise det stående med kortene i hænderne eller ved et bord som på videoen.