CLOSE-UP CARDIOGRAPHIC - Martin Lewis
Varenummer: 5031
.
DKK 680,00 / stk
DKK 544,00 ekskl. moms
 •  
Endelig er Martin Lewis' super populære "Sketchpad Rising Card" kommet i close-up udgave. Det valgte kort stiger op af en tegning, der bagefter kan gives til tilskueren! Praktisk, smart og effektiv teknik.


Mere information

 • "Martin Lewis´ nyeste skud på stammen af Cardiographic-effekten er godt nok godt tænkt. En Cardiographic som er lille nok til at have i lommen, og samtidig stor nok til i hvert fald 20-30 mennesker. Og det mest geniale er, at den rent faktisk resettes på 10 sekunder, og derfor kan den bruges til Walk-Around. Og selve animationen ser nu endnu mere vild ud, og kan styres med endnu mindre håndbevægelse - ja faktisk ingen. Så Close-Up Cardiographic får mine varmeste anbefaling!" - Karl Stigers

  Du kender effekten: En tilskuer vælger et kort og med en blok i hånden, vil du forsøge at læse hans tanker. I første omgang tegner du dog et forkert kort, men situationen reddes ved, at du laver det ene kort om til et kortspil - og op af af dette tegnede spil, stiger langsomt det valgte kort! Ikke nok med det, tegningen kan straks rives af blokken og gives til tilskueren som en souvenir!

  NU er det endelig lykkedes Martin Lewis at fabrikere den perfekte close-up version af hans SketchPad Card Rise.

  Metoden er super ren, vinkelsikker og nærmest selvvirkende.
  Folk ser virkelig, at du tegner på blokken inden kortet stiger op.
  Lynhurtig at gøre klar igen til næste fremvising.
  Kommer med nok ark til 50 gange.

  Dette er - selvfølgelig - den originale version produceret i USA ved Martin Lewis himself.

  Vi har Close-up Cardiographic på lager i tre forskellige variationer: 
  Den - kun sorte - version med ruder 3, den sort/røde version med ruder 7 og endelig den sort/røde variant med hjerter 9. Du kan foretage dit valg ovenfor.

  Det her er et nummer du kommer til at anvende flittigt, og når du løber tør for ark, sælger vi heldigvis Cardiographic Refill pakker her