CRAZY HOLE 2.0 - Mickael Chatelain
Varenummer: 6340
.
DKK 195,00 / stk
DKK 156,00 ekskl. moms
 •  
Michael Chatelains bestseller er tilbage i en endnu mere fantastisk version. Illusionen sker med blot tre simple genstande. Et spillekort, en lånt pengeseddel og en tandstik. Klik og se videoen og du vil forstå, hvorfor denne effekt virker så ufatterlig mystisk...


Mere information

 • Mickael Chatelains bestseller er nu kommet i en endnu vildere version. CRAZY HOLE 2.0 er et magisk mysterium, der vil efterlade selv de mest skeptiske tilskuere målløse.

  Rekvisitterne er helt enkle: Et kort, en lånt pengeseddel og en tandstik.

  Med dette i hænderne er du klar. Du viser at kortet har udstanset et hul på den ene langside. Du folder pengesedlen på langs og placerer kortet inde i pengesedlen, hvorpå du gennemborer pengesedlen og kortet med tandstikken, så kortet er fanget.  Du viser situationen fra begge sider, så dine tilskuere kan bekræfte, at kortet umuligt kan bevæge sig - fastlåst som det er af tandstikken. 

  Nu til magien: Langsomt skubber du nu kortet til højre og derefter til venstre, som om det passerer lige gennem tandstikken! Du fjerner tandstikken og kan vise, at hullet nu sidder et nyt sted på kortet. Derefter sætter du det ind igen og returnerer kortet til dets oprindelige tilstand.

  Alt foregår lige foran dine tilskuers måbende ansigter og virker fuldstændigt umuligt.

  Vælg selv om du ønsker CRAZY HOLE med et rødt eller blåt Bicycle kort.