ENTOURAGE - Gordon Bean
Varenummer: 6314
.
DKK 165,00 / stk
DKK 132,00 ekskl. moms
 •  
Nu kan vi tilbyde dig et af verdens bedste packet-tricks. Den er god nok. En tilskuer har frit valg imellem hjerter, klør, ruder og spar. Først er der en joke. Så en overraskelse. Og så en vild afslutning. Klik og se nærmere på Gordon Beans "Entourage".


Mere information

 • Gordon Beans "Entourage" er et af trylleverdenens mest populære "packet-tricks" - altså et lille lommetrick med ganske få kort. Det har længe været udsolgt, men NU er det tilbage - med en bonus oveni.

  Du introducerer en lille sort kuvert og fortæller dit publikum, at indeni ligger én af de fire damer. omvendt i mellem to jokere. Det er din forudsigelse, og en tilskuer bliver nu bedt om helt frit at vælge én af damerne - hjerter, klør, ruder eller spar?

  Når tilskueren har foretaget sit valg, åbnes kuverten og afslører den lille stak kort. To jokere med forsiden opad, og imellem dem... fire kort med bagsiderne op. Haha - ja, så er der jo god sandsynlighed for, at den valgte dame ligger imellem jokerne. Men vent lidt...

  Dit publikum udvælger nu tre af jokerne, som de ikke tror er den valgte. Til slut er et kort tilbage. Det vendes om at viser sig at være præcis den valgte dronning! 

  Nu til afslutningen: du beder tilskuerne om at vende de tre kort på bordet om, som de trak ud - de er alle sammen jokere!

  Du modtager et helt særligt sæt kort, der er specialtrykt af US Playing Card Company. Kortene gør nærmest hele arbejdet for dig, og med Nick Locapos udførlige instruktionsvideo, lærer du trin for trin præcis hvordan du skal udføre Entourage, inkl. nyttige fif og variationer.

  Som bonus får du også to ekstra gimmicks, så du kan udføre den nye effekt "Psychic Blackjack". 

  Vi har også lagt en forudsigelse i en lille sort kuvert: Det her sæt kort kommer du til at bære rundt på, de næste mange måneder.

  ...


  "Entourage is fabulous. Gordon has seamlessly melded effect, method, and subtle detail to construct a nearly perfect trick. An instant classic." - John Bannon

  "This is one of the great packet tricks. Bravo!" - David Regal

  "Gordon's done it again. This kills." – Cyril

  "Entourage never fails to captivate and amaze, earning its spot as a top favorite in my repertoire." - Ekaterina