ENVYLOPE 2.0 - Brandon David & Chris Turchi
Varenummer: 3774
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
 •  
En kuvert lægges i tryllekunstnerens lomme. Et kort vælges, signeres og blandes tilbage i spillet. Pludselig forvandles kortspillet til kuverten (hvor tilskuerens kort kommer op ad) og spillet ligger i lommen! Det ser VILDT godt ud!


Mere information

 • En genial, visuel version af The PH Vanishing Deck. En transformation, der med garanti får dine tilskuere til at tabe kæben!

  En kuvert lægges i tryllekunstnerens baglomme. Et kort vælges, signeres og blandes tilbage i spillet. Tryllekunstneren hævder nu, at tilskuerens valgte kort ligger i kuverten... men i samme nu forvandles spillet i hans hænder til kuverten! Se videoklippet – det er så visuelt at det skal ses, det kan ikke forklares!

  Begge sider af kuverten kan omgående vises, der er vitterligt ikke andet end kuverten – spillet er pist forsvundet! Tilskueren får nu selv lov til, at trække sit valgte kort ud af kuverten. (Kortene kan genfindes i lommen, hvis du ønsker det).

  Leveres med masser af idéer. Du kan, i stedet for at genfinde et kort i kuverten, bruge visitkort, kreditkort, fødselsdagskort, pengesedler, en lille gave til tilskueren eller måske rekvisitten til dit næste nummer.

  - Start med et normalt spil kort og vis Envylope når som helst du ønsker det.
  - Nem håndtering i forhold til at udlevere kuverten til undersøgelse (selvom det sjældent er nødvendigt).
  - Resetter på få sekunder.
  - Kan udføres med folk på alle sider.

  Leveres komplet med instruktionsvideo og nyt holdbart gimmick (der passer til røde Bicycle-kort) og solid kuvert i tyvek.

  ...

  "Envylope is a great piece of visual magic! Two thumbs up:)" - Calen Morelli

  "A Vanish, Revelation and Transposition all in one super sweet gimmick, I love performing this!" - Dan Hauss

  "I've never seen a trick that gets such an incredible reaction." - Neil Wilson