FUSION DECK - Patrick Redford
Varenummer: 6329
.
DKK 275,00 / stk
DKK 220,00 ekskl. moms
 •  
Patrick Redford har på snedig vis kombineret Svengali og Stripper kortspillet, og resultatet rummer fantastiske muligheder. Med dette ene kortspil i hænderne kan du udføre hundredvis af forskellige effekter. Klik og se introduktionsvideoen. Du vil elske det!


Mere information

 • Hvad får man, hvis man parrer to af magiens mest populære trick-kortspil: Svengali og Stripper kortene? Svaret er "The Fusion Deck" og man kan kun undre sig over, at ingen andre er kommet på denne gode idé før Patrick Redford. Det føles instinktivt som en helt ny magisk klassiker. 

  Resultatet af fusionen er et spil Svengali uden lange og korte kort. Et spil der kan blandes af tilskueren, men på et øjeblik have Svengali-funktionen igen. Og samtidig får du et Stripper spil, fyldt med hemmeligheder og uendelige umuligheder. 

  - Find et valgt kort bag din ryg eller med bind for øjnene. 
  - Udfør ACAAN (Any Card At Any Number) ubeværet og overbevisende.
  - Lad hele spillet forvandle sig til det samme kort som en tilskuer har valgt.
  - Eller lær Patrick Redfords originale rutine "A Magician Goes Fishing",

  Hvis du kender lidt til korttrylleri, vil du nyde hvor genialt det hele er udregnet og de uendeligt mange muligheder. Kortene er perfekt skåret og kommer selvfølgelig med videoinstruktion.

  Vi har The Fusion Deck på lager med enten blå eller røde Bicycle kort. Vælg din favorit og sæt dig klar ved postkassen...