HAZE - Wonder Makers
Varenummer: 6113
.
DKK 685,00 / stk
DKK 548,00 ekskl. moms
 •  
"HAZE" er navnet på en nyt lille røggimmick, der udmærker sig ved at være indbygget i en blok, der matcher et halvt kortspil. Virker både i æsken, på bordet eller når tilskueren holder spillet i sin hånd...! Kommer klar til brug med 3 rutineforslag.


Mere information

 • Der ER jo altså noget omkring en røgsky, der på rette tid og sted kan give en særlig effekt og markere det øjeblik, hvor magien sker. Vi har gennem årene haft mange forskellige løsninger på hylden, og lige nu anbefaler vi bl.a. den fjernstyrede mini-røgmaskine "NOTHING" og João Mirandas programmerbare "SMOKE CUBE".

  Nu har vi så også taget Wonder Makers "HAZE" ind i programmet. Den udmærker sig ved ikke at skulle palmeres eller skjules. Faktisk kan publikum holde selve gimmicken i hånden, uden at de ved det...! Røgmaskinen er nemlig indbygget i en blok, der ligner et halvt spil kort. Når du aktiverer den, går der fire sekunder, så kommer der en langsom blød røgsky - af fire sekunders varighed. 

  Det fungerer både når kortspillet ligger i æsken, på bordet - eller i tilskuerens udstrakte hånd.

  Det ser meget magisk ud, og vi tænker flere af vores kunder vil kunne finde en smart måde at inkorporere denne fine detalje i deres kortakt. Både til live-optræden og til en stærk video på de sociale medier.

  HAZE pakken indeholder:
  - Selve "The Haze Smoke Device"
  - USB-kabel til at lade den
  - Røgvæske til lang tids brg
  - Videoinstruktion med 3 forskellige rutineforslag

  Desuden medfølger dobbeltklædende strips, så du kan fastgøre et kort på hver side af gimmicken af det mærke du ønsker.

  Rigtig god til prisen!