IDENTITY - Richard Sanders
Varenummer: 2672
.
DKK 220,00 / stk
DKK 176,00 ekskl. moms
 •  

Det er nogle fantastiske effekter der kommer fra Richard Sanders hånd. Denne, hans seneste rutine, giver nogle virkelig stærke reaktioner.

Du henvender dig til en person...Mere information

 • Det er nogle fantastiske effekter der kommer fra Richard Sanders hånd. Denne, hans seneste rutine, giver nogle virkelig stærke reaktioner.

  Du henvender dig til en person du aldrig har mødt før, og beder hende om at trække et tilfældigt kort og sætte et mærke på forsiden, hvorefter kortet blandes ind i spillet. Med samme tusch sætter du nu nogle tilfældige streger på et helt andet kort og viser, hvordan de magiske streger kan hoppe fra kort til kort! Det ser meget mystisk ud. Pludselig forsvinder de helt. Spillet spredes ud og mærkerne genfindes - nu bag på tilskuerens eget valgte og mærkede kort!

  Fantastisk. Men dine tilskuere har stadig afslutningen til gode… Du tilbyder at tilskueren må få kortet som en souvenir, men du vil lige gøre det lidt mere personligt. Du ryster kortet og mærkerne på bagsiden SMELTER SAMMEN TIL TILSKUERENS EGET NAVN! Den er god nok. Bag på tilskuerens valgte kort står nu hendes eget navn - hvad det så end er. Og uden ombytning kan kortet straks udleveres og undersøges på det grundigste…

  Bemærk:
  Du behøver ikke på forhånd at kende personen
  Du kan vise det for hvem-som-helst
  Det er klar til at vise igen lige med det samme
  Den ultimative give-away

  Du modtager dit specielle hjælpemiddel +et almindeligt rødt spil Bicycle-kort og en udførlig to-timers DVD, der indeholder flere variationer og en masse bonus materiale:
  Indentity Extended: The full monte, multi-phased effect.
  Identity Condensed: Short and sweet, go straight for the jugular!
  Identity Maxed Out: This is a take no prisoners, maxed out version of the effect. This will fry magicians!
  Plus: A special surprise addition, sleight of hand workshops, bonus moves, psychology, handlings tips and more.

  Bemærk, at dette nummer ikke er selvvirkende og vi anbefaler det kun til kunder, der allerede har nogen kendskab til kortmagien. Dog bliver de nødvendige greb og teknikker grundigt forklaret på DVD'en.