JUMBOX® MARKED DECK
Varenummer: 5902
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
  •  
JUMBOX® er den nye standard inden for kæmpekort. Super kvalitet - og med hemmelig mærkning på bagsiden! Du kan læse den på en meters afstand, men samtidig helt usynlig for publikum. Kommer med en times videoinspiration.


Mere information

  • Det var tilbage i 2010 at Magic Dream udgav The Ultimate Marked Deck , som hurtigt blev (og stadig er) en international bestseller. Nu tolv år senere har de anvendt samme mærkningsteknik - på kæmpekort! Vi er glade for at kunne tilbyde: JUMBOX®

    Bagsidedesignet er skabt af Jean-Charles Briand og kaldes "Grand B-Back" og inde i mønstret er gemt din hemmelige information - i alle 4 hjørner. Du kan aflæse forsidens værdi og kulør på et sekund - og på en meters afstand. Forestil dig mulighederne til dit stand-up og sceneshow.

    Selve kortenes kvalitet er upåklagelig og lidt som du måske husker at kæmpekortene tidligere var fra US Playing Card Company. Størrelsen er lavet, så et jumbo-kort her præcis matcher 4 almindelige kort i poker-størrelse: 17,5 x 12,7 cm.

    Sammen med spillet modtager du link til en hel times videoinstruktion, med idéer til fem forskellige rutiner som du kan underholde med.