KORT OPERATIONEN - Alexandre Bark & Gustavo Vierini
Varenummer: 6305
.
DKK 185,00 / stk
DKK 148,00 ekskl. moms
  •  
Skørt, sjovt og fuldstændig uventet. Ved hjælp af denne specielle sprøjte kan du "suge" det valgte kort ud af armen på tilskueren? Eller med kirurgisk præcision fjerne det fra spillet. Klik og se Mortenn demonstrere...


Mere information

  • Lidt skørt, men også en ret sjov idé. Hentet hjem til dig fra Brasilien, hvor Alexandra Bark og Gustavo Vieri er kommet på en måde at bruge en engangssprøjte i forbindelse med korttrylleri!

    Kort fortalt kan du trække stemplet tilbage, så alle kan se at sprøjten er tom, men i næste øjeblik kan du "suge" et spillekort ud af luften, kortspillet eller armen - og derefter skille sprøjten ad og finde tilskuerens valgte kort sammenrullet i sprøjten.

    Et helt uventet, originalt og ret så opsigtsvækkende element - lige til at flette ind i dine kortrutiner. Der medfølger video med flere forslag til rutiner, men du har måske allerede en idé til, hvordan den magiske sprøjte kan kombineres med noget du allerede viser?

    "Den magiske sprøjte" er modificeret så den virker præcis til dette formål og er i en fin lommestørrelse, så den er lige til at have med og vise når-som-helst - uden forberedelse. 

    Klik og se videoen hvor Mortenn giver et eksempel på, hvordan den f.eks. kan anvendes.