LEVEL ONE - Christian Grace
Varenummer: 5083
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
 •  
Jep: vi har dem på lager. Den smarteste måde at få et kortspil til at forsvinde på - lidt af gangen - indtil kun tilskuerens valgte kort er tilbage. Solidt, praktisk og stærkt. Og hvis du er lidt fiks på fingerene, er det super let at lære.


Mere information

 • "This was THE best thing I saw in Blackpool this year" - Kim Andersen

  Allerede da Kim Andersen fik stukket en demovariant i hånden ved Blackpool-kongressen, var han gegejstret. Er du til korttrylleri, vil du elske det her geniale hjælpemiddel, og hvis du er lidt fiks på fingrene, vil det ikke tage dig mange minutter at blive fortroling med håndteringen.

  Du holder et helt spil kort i hænderne. Du giver kortene et lille ryst, og i samme øjeblik forsvinder halvdelen af spillet som dug for solen – lige foran tilskuerenes øjne. Et lille ryst mere, og blot et enkelt kort er tilbage – naturligvis tilskuerens valgte kort! Kortet kan straks gives ud til de måbende tilskuere… det er ikke her hemmeligheden ligger.

  Sådan her har du aldrig set et “Deck Vanish” før.

  Du har aldrig drømt om et ”gimmick” som det her. Her er ingen flapper, tråde eller magneter. Du modtager et solidt hjælpemiddel, der aldrig vil gå i stykker. Vi leverer det komplet med udførlig videoinstruktion.

  "Incredibly visual and convincingly magical!" - Cyril 

  "The best deck vanish that I've ever seen." - David Berglas 

  "Level One is the perfect illusion." - Michael Vincent 

  "I LOVE IT... I just want to brainstorm with this all day." - Lloyd Barnes 

  "...I've just seen Christian perform Level One and I LOVE it. It's fantastic. Damn, I wish I came up with the idea first." - Tom Elderfield 

  "Level One is a game-changer!" - Ollie Mealing