LITTLE DOOR - Roddy McGhie
Varenummer: 4733
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Du tilbyder at vise, hvordan du kan finde et valgt kort ved tilsyneladende at tegne en lille låge bag på kortspillet, som du herefter skubber til side...! Det ser både sjovt og rasende godt ud!


Mere information

 • Den her sjove og helt uventede effekt, kan du vise når som helt i din kortrutine, og vi garanterer, at det vil give gode reaktioner.

  Du tilbyder at vise, hvordan du kan vide præcis hvilket kort en tilskuer har valgt. Du tegner en lille kvadrat på bagsiden af kortæsken med en whiteboard tuch, og uden videre skubber du den lille kvadrat til side, som om det var en låge! Dermed får du et kig direkte ind til kortene i æsken, så du kan nævne det valgte kort...

  Du skubber derefter døren på plads igen, visker tushen ud, og dine tilskuere kan umiddelbart efter kigge på æsken, uden at finde noget som helst spor af "den lille hemmelige dør".

  En sjov, cool og helt anderledes tegne-serie-agtig effekt, som både du og dit publikum vil elske.

  Komplet med smart gimmick, der kan bruges om og om igen, og tusch. Desuden skal du bruge et rødt spil kort i pokerstørrelse - gerne Bicycle eller Mandolin.

  “Roddy’s Little Door is everything you could want in a magic trick: incredible visuals, unfathomable method and stunning audience reactions. I was fooled.You’ll be fooled and your audiences don’t stand a chance.” – Mark Elsdon 

  “Brilliantly visual, wonderfully baffling and truely magical!” - Matthew Wright 

  “You’re releasing this? No!!!! I want to keep it for ME! Selfish I know but this is just too damn good!” – Eric Jones

  “I’ve been visually mind f**ked!” – Dan Hauss