OFFWORLD - Jean-Pierre Vallarino
Varenummer: 4786
.
DKK 365,00 / stk
DKK 292,00 ekskl. moms
  •  
Endelig tilbage! Med dette nummer giver du tilskueren evnen til, at kunne forudsige om næste kort i spillet er rødt eller sort - og han har ret hver evig eneste gang! Uden selv at forstå hvordan...


Mere information

  • OFFWORLD er en på en både sjov og super interessant version af "Out of This World" klassikeren, hvor tilskueren deler et spil i røde og sorte kort. Jean-Pierre Vallarino har kreeret en variant, hvor tilskueren selv kan forudsige om kortene er røde eller sorte et af gangen – mens de holdes med forsiderne op! Lyder det skørt? Prøv at se videoen med Gregory Wilson. Herligt underholdende koncept, ikke sandt?

    Det er så simpelt og så rent. Ingen mystiske procedurer eller tællinger. Du tager et spil kort ud af æsken og viser at de er godt blandede. Du holder kortene med forsiden op, og lader en tilskuer fornemme, om det næste kort er rødt eller sort – og han har altid ret! Og hvis du vil, kan du fortsætte gennem hele spillet. Tilskueren gætter hver gang 100% rigtigt (med mindre – selvfølgelig – at du ønsker at det skal være omvendt).

    Det er ikke endnu en ”se-hvad-jeg-kan" effekt. Her er det tilskueren, der er i centrum - og reaktionerne kommer med det samme.

    Du modtager OffWorld med røde Bicycle-kort og udførlig videoinstruktion med Gregory Wilson. Han forklarer også en super rutine i tre facer, der vil snyde dine tilskuere (og tryllevenner) fuldstændig.

    Efter du har vist nummeret, resetter det automatisk, så du med det samme er klar til at gentage det. Så let at lære, at alle kan være med! What's not to like?