OMEGA - Max Major
Varenummer: 5285
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Du rækker en tilskuer et kortspil og beder personen om at blande og tage af et tilfældigt sted og hemmeligt kigge på et kort. Du ved allerede hvad det er for et - ja, du kan endda forudsige det! Nyt, fantastisk hand-off forcerings-spil.


Mere information

 • “Don't be fooled by the simplicity of the prop - the thinking on this is GOLD.” - Calen Morelli

  Du giver en tilskuer et spil kort og beder ham om at bladre det igennem og tjekke, at alle kortene er forskellige. Det er de. Tilskueren kan endda blande spillet, inden du opfordrer ham til at dele det et tilfældigt sted, og hemmeligt kigge på kort. Du rører aldrig ved spillet. Du kan endda kigge den anden vej. Alligevel ved du nøjagtigt hvilket kort tilskueren tænker på!

  OMEGA er det ultimative "hands-off" forceringsspil, der kan anvendes til mentalmagi, close-up eller for større forsamlinger. Det bedste er næsten, at spillet gør ALT arbejdet for dig. Tilskuerens håndterer selv kortene fra start til slut og alligevel har du fuldstændig kontrol over deres valg.

  Lyder det for godt til at svære sandt? Det tænkte vi også, men vi lover dig, at du vil få en af de helt gode aha-oplevelser, når du ser, hvordan det virker.

  Max Majors OMEGA-spil er testet og gennemarbejdet ude i den virkelige verden og det fungerer forbløffende godt. Mangler du stadig at blive overbevist? Så se citaterne fra Calen Morelli og Oz Pearlman, og bemærk, at det var præcis det her spil, som Neil Patrick Harris tog med i studiet, da har senest var med i The Late Show med James Corden.

  Du modtager det specielle kortspil (røde Bicycle kort) komplet med 40 minutters fin instruktionsvideo i HD-kvalitet.

  ...

  "Jeg har fra jeg så tricket Omega fra Max Major syntes det så ufattelig cool ud. Specielt at det hele foregik i hånden på dem man viser det for. Jeg fik tricket, så den yderst velproducerede og grundige instruktions video... og så afprøvede jeg det på en kollega som mildest talt gik amok.. det er lige til at gå til og effekten er kæmpe. Man skal dog være opmærksom på kontrol af sit publikum. Men det er på ingen måde svært. Dette trick bliver helt sikkert en del af mit go-to-repertoire".Nicolai Brix

  “This is Mentalism on steroids! I’m a mentalist and can already predict that Omega will be trick of the year.” - Oz Pearlman