THE ORIGINAL OMNI DECK - Shawn Farquhar
Varenummer: 5080
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
  •  
En close-up klassiker og den perfekte afslutning på din "Ambitious Card" rutine, hvor spillet forvandles til en transparent plexiglas-blok! Her er den originale og absolut bedste variant fra Palmer Magic. Nu med Shawn Farquhars videoinstruktion.


Mere information

  • Det er oprindeligt Jerry Andrus og Danny Korem, der står bag denne moderne klassiker inden for korttrylleri. "Omni Deck" effekten er oplagt som afslutning på din ”Ambitious Card” rutine, men faktisk kan den anvendes som et effektivt og effektfuld punktum på enhver kortseance, hvor kortspillet slutter med at forsvinde – på en helt uventet måde.

    Der medfølger både engelsk og dansk instruktion og nu også videolink til Shawn Farquhars "Ultimate Invisible Deck" præsentation, der før blev solgt særskilt. Rutinen har været med til at vinde ham flere store priser ved både SAM, IBM og FISM. Det er netop den her slags numre, som folk virkelig snakker om efter du er gået!

    Tilskuerens valgte og signerede kort stoppes ind i midten af spillet, for øjeblikket efter at komme op på toppen. Du lader tilskueren holde omkring spillet med begge hænder, mens du stopper kortet ned i din lomme. Du beder ham løfte lidt på hænderne, så du kan vise, at kortet er kommet tilbage på toppen af spillet! Nu tilbyder du at få hele kortspillet til at forsvinde - lige mellem hans hænder. Du knipser med fingrene, og selvom tilskueren vil sværge på, at han stadig holder spillet, hævder du at kortene er forsvundet... Chokket kommer når han åbner hænderne og opdager, at du faktisk har ret: kortspillet er forvandlet til en solid transparent glasblok!

    Det er faktisk ikke så svært at lære med den vedlagte instruktion. Det er praktisk og altid klar og så får du det originale og absolut bedste vellignende Omni Deck, der findes på markedet. Omhyggeligt håndlavet af Lori & Shawn Farquhar fra Palmer Magic i Canada. Vogt dig for dårlige efterligninger.