OUT OF SIGHT - Joshua Jay
Varenummer: 4440
.
DKK 650,00 / stk
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
Her er den: den smukke rutine som Joshua Jay snød Penn & Teller med. Et tilfældigt valgt kort ender op med at være DET ENESTE MED TRYK PÅ i hele spillet! Præsenteret med en historie om at optræde for blinde. Se videoen...


Mere information

 • Joshua Jay lagde alle ned, da han snød Penn & Teller med denne rutine. Out of Sight er en smukt opbygget præsentation kombineret med en effekt, der ikke kan blive meget stærkere. 

  Historien bygger på hvordan det må være, at vise trylleri for en blind person… og hvis du har lyst, kan du som Joshua udføre hele rutinen med bind for øjnene. 

  En tilskuer tænker på et fuldstændig tilfældigt kort i spillet. Du afslører hvilket kort han tænker på, hvorpå du finder kortet i spillet og slutter af med at vise, at alle de andre kort er blanke på forsiden! 

  Hele rutinen er fuldstændig selvvirkende. Der er ikke et eneste greb du skal lære og ingen ombytninger. Så snart du har forstået hvordan kortspillet virker, viser tricket nærmest sig selv, og du kan fokusere 100% på, at få det præsenteret på den helt rigtige måde.

  Hvert spil er speciallavet i hånden af tyske Card-Shark og det tager omkring en time at producere. Du vil blive imponeret over hemmeligheden og kan samtidig glæde dig over, at spillet altid virker, helt uden nogen form for vedligeholdelse.

  Du modtager det komplet med ”blindfold”, instruktions-DVD og den specielle ”Out of Sight” kortspil. Anbefales på det varmeste!