PHANTOM DECK - Joshua Jay
Varenummer: 4131
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
  •  
Som finale på din kortrutine, får du hele kortspillet til at forsvinde. Eller rettere... du får alt på kortene til at forsvinde, så tilskueren står tilbage med 51 gennemsigtige kort. Eneste kort der er tryk på, er hendes valgte!


Mere information

  • Forestil dig, at du ved afslutningen af din optræden, forvandler alle kortene i det kortspil du har anvendt, til fuldstændig transparente kort. I tilskuerens egen hånd! Nu behøver du ikke bare forestille dig det længere... Vi har endleig fået Joshua Jays speciallavede ”Phantom Deck” på lager!

    Mangler du en afslutningseffekt, der både giver gode reaktioner og definitivt markerer, at det her var finalen? Så er svaret denne nye variant af den såkaldte ”Omni Deck”. Til forskel fra den massive transparente blok, får du her et helt kortspil med løse blade. Kortene føles som i et almindeligt spil, og du kan blande og behandle dem præcis som sådan. Eneste forskel er, at hvert eneste kort er helt gennemsigtigt. Når kortene er samlet, ligner de – set fra siden - et helt almindeligt kortspil, og lægger du et enkelt kort på toppen, vil ingen længere kunne se forskel. Det giver dig mulighed for nogle fantastiske og helt overraskende forvandlinger.

    Afslut f.eks. med at sige, at du vil trylle kortspillet væk, hvorpå du knipser med fingrene. Tilskueren, der holder spillet imellem sine hænder, vil sværge på, at det stadig er der. Men når hun kigger efter, vil hun og de andre tilskuere se, at du alligevel har klaret det… Alle kortene er blevet transparente - på nær hendes valgte kort!

    Du modtager det specielle kortspil komplet med link til en udførlig video-forklaring, hvor Joshua Jay viser dig teknikken og alle de mange muligheder. We like!