POCKET ROULETTE - Geraint Clarke & Yannick Barth
Varenummer: 6333
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
 •  
Med "Pocket Roulette" får du et valgt kort til at forsvinde fra tilskurens egen lomme, for derefter at dukke op... nærmest præcis hvor du ønsker det! I din tegnebog, i en vens lomme, under deres ur... Du vil elske at vise det her nummer!


Mere information

 • Med "Pocket Roulette" - udviklet af Geraint Clarke & Yannick Barth - kan du få et valgt kort til at forsvinde fra tilskuerens lomme - og dukke op nærmest hvor som helst!

  Fem kort vises, og tilskueren tænker på et af dem. Stakken blandes bag ryggen og lægges i lommen. Du udfordrer nu tilskueren til at stikke hånden i lommen og komme op med det valgte kort... En ud af fem. Nærmest som var det "russisk roulette".

  Selv kan du nyde, at på dette tidspunkt er alt klaret og herfra bliver det rigtig sjovt.

  Fire gange i træk stikker tilskueren hånden i lommen, uden at det er det valgte kort der kommer med op. Når hånden ryger i lommen for femte og sidste gang, er det femte kort væk. Tilskuerens eget valgte kort!

  Og gæt hvor det dukker op? Præcis hvor du ønsker! I din tegnebog, i din lomme - eller måske har du på forhånd set dit snit til at placere kortet i tilskuerens lomme, eller et andet fuldstændigt umuligt sted.

  Ingen ru-glat eller klister. Ingen magneter. Ingen palmering. Det tager blot to sekunder, så er du klar til at vise det igen, og gerne med et andet valgt kort. Det er smart, enkelt og virker hver gang.

  Kommer med røde Bicycle kort og god engelsk video vejledning.