QUANTUM - Calen Morelli
Varenummer: 5047
.
DKK 340,00 / stk
DKK 272,00 ekskl. moms
 •  
Det her er visuel magisk eye-candy når det er bedst - "Sharpie Thru Card" på steroider. Fungerer lige godt i forbindelse med SoMe som IRL. Klik og se videoen og lav en bestilling. Det vil du ikke fortryde.


Mere information

 • Klik lige på youtube-klippet… Calen Morelli’s nyeste effekt "Quantum" ser fantastisk ud og ligner nærmest filmtrick. Men præcis som du ser, tager det sig også ud i virkeligheden!

  Du tager en sharpie tusch op af lommen og slår den direkte ned igennem et spillekort. Mens tuschen stikker halvt igennem kortet, rykker du frit rundt med den, inden du trækker den ud i modsatte ende af kortet! 

  Det her er den mest visuelle gennemtrængningseffekter vi længe har set. Det er oplagt eminent til de sociale medier, men fungerer lige så godt live og helt tæt på – f.eks. som ice-breaker ved table-hopping.

  Quantum er let at udføre og kræver ikke noget specielt set-up. Du får alt de behøver klar til brug (inkl. Calens udførlige videoforklaring, som vi anbefaler at du ser først).

  Som du måske har gættet, er det nærmest en kombination af Hideo Kato’s "Wondering Hole" (der i sin tid blev udgivet af Tenyo) og Peter Nardi’s "Sharpie Through Card". 

  Vores gæt er, at du kommer til at vise Quantum igen og igen. Når det specielle kort på et tidspunkt bliver slidt op, kan du glæde dig over, at vi nu tilbyder "Quantum Refill Gimmick Packages".