ROLL - Chris Congreave
Varenummer: 5188
Standard salgspris DKK 250,00
DKK 125,00 / stk
DKK 100,00 ekskl. moms
 •  
Den her effekt vil du elske at vise. En tilskuer slår helt frit med tre terninger, og din forudsigelse viser sig på imponerende vis at holde 100% stik. Komplet med terninger, kort og videoinstruktion. Let at udføre.


Mere information

 • Du bladrer et blåt spil kort igennem og viser, at det indeholder et enkelt rødt kort. Du fortæller at det er en forudsigelse og afslører endda, at der står noget på bagsiden, startende med ”Du vil slå…”. Mere viser du ikke, inden du stopper kortet tilbage i spillet og tager af.

  Du rækker en tilskuer tre normale terninger og beder ham om at slå med dem, indtil han er tilfreds med resultatet. Terningernes værdi lægges sammen og samme antal kort tælles ned i spillet. Kortet på præcis denne placering lægges til side med bagsiden op.

  Du lokaliserer nu igen det røde forudsigelseskort i spillet og viser, at du ikke alene har forudsagt hvad tlskueren ville slå med de tre terninger, men også hvilket kort han ville lande på!

  Super let at udføre, ja nærmest selvvirkende.
  Du skriver selv, så det fungerer på alle sprog.
  Der er ingen duplikatkort, ingen ru-glat, ingen svengali-teknik og ingen forcering. 

  Et førsteklasses Alakazam-produkt, der leveres komplet med kort, terninger og video instruktion.

  ...

  "Jeg syntes roll er en utrolig og fantastisk effekt. Det er totalt godt tænkt af Chris Congreave, meget nemt at lære og der er ingen, der kommer til at fatte mistanke." - Rasmus Rosford