UNIVERSAL SUDDEN DECK - David Regal
Varenummer: 3415
.
DKK 260,00 / stk
DKK 208,00 ekskl. moms
 •  
Genial åbningseffekt! Et blankt stykke karton vises. Pludselig kommer der tryk på, og herefter foldes det til en kortæske, hvor ud af du tager et helt spil kort! Endelig tilbage i sortimentet og nu kan du fremtrylle hvilket som helst kortspil!


Mere information

 • Genial åbningseffekt!

  Tryllekunstneren tager en ”kortæske”, i form af et blankt udfoldet stykke karton, op af en kuvert og viser den til publikum. “Jeg opbevarer den sådan her for at spare plads” forklarer han og fortsætter: “vidste I, at en kortæske blot er et stykke sammenfoldet karton?”

  Kartonstykket vises, og som ved et trylleslag er det pludselig printet præcis som en rød Bicycle kortæske! Æsken foldes, så den også får den rigtige facon, tryllekunstneren knipser med fingrene, åbner flappen - og tager et helt spil kort op af æsken! Wow - hvor en åbningseffekt!

  Kortspillet er virkelig et rigtigt spil og kan alternativt også være et stakket spil, mærkede kort eller en helt anden form for præpareret spil – du lægger selv præcis det kortspil ind i æsken, som du har lyst til.

  Du modtager speciallavet kortæske, der gør det muligt for dig, at introducere et kortspil på en yderst magisk måde - samt udførlig online videoforklaring. 

  Har du tidligere stiftet bekendtskab med Sudden Deck er denne version en kombination af Sudden Deck 1, 2 og 3 - og nu i en version, så du ikke er afgrænset til Bicycle-kort, men kan anvende præcis det kortspil du ønsker!

  ...

  “I use this wonderful opening for any card set, in every show I do. From crowds sized 1 to 1,000 people, it adds surprise fun and magic to the simple act of bringing out a deck of cards” – Jon Armstrong