THE LAST RISE - Andrew
Varenummer: 5912
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Ny version af den altid effektfulde "Rising Card". Her stiger præcis det kort op, som tilskueren blot TÆNKER på! Praktisk og effektivt. Ingen vægte. Ingen trækkere. Ingen elektronik. Vælg imellem almindelige kort eller kæmpekort.


Mere information

 • De tryllekunstnere der har Rising Card på repertoiret fortæller os altid, at det er en af de effekter, der giver allerstørst reaktion. Det her med at et valgt kort langsomt stiger op af spillet af sig selv... det er magisk på flere planer. Nu har vi fået en helt ny version på lager, der udmærker sig:

  - Her skal tilskueren blot TÆNKE på et kort i spillet, og præcis det kort stiger op.
  - Du kan få to tilskuere til at tænke på hvert sit kort i spillet, og når det første er steget op, bliver det forvandlet til den anden tilskuers kort!
  - Her er ingen trækkere. Ingen indbyggede vægte. Ingen elektronik.
  - Ingen mistænkelige bevægelser. Ingen manipulation.
  - En kombination af magi og mentalisme.
  - Resetter på et øjeblik og kan straks gentages, hvor tilskueren tænker på et andet kort i spillet.
  - Du har selv fuld kontrol over hvornår og hvor hurtigt, det valgte kort skal stige op af æsken.

  Du modtager en helt speciel håndlavet kortæske hvor hemmeligheden er virkelig snedigt indbygget. Der medfølger udførlig videoinstruktion, hvor tre forskellige håndteringer forklares. Høj kvalitet.

  Vælg imellem almindelig standard-pokerkort-størrelse med Bicycle Rider Back eller tag effekten med på scenen med den nye kæmpekort-version med Jumbox kort, der er 4 gange større end almindelige kort!