THE MIRAGE DECK PROJECT - Craig Petty
Varenummer: 6357
.
DKK 280,00 / stk
DKK 224,00 ekskl. moms
  •  
Uanset om du kender til hemmeligheden bag trickkortspillet "The Mirage Deck" eller ej, vil du med dette 4 timers Craig Petty kursus få masser af aha-oplevelser og en perlerække af fuldstændigt forbløffende tricks. Der medfølger naturligvis også det specielle kortspil. Value for money!


Mere information

  • "Craig Petty is on fire", som en af vores engelske kolleger fornylig kommenterede. Nu har han taget fat på trickkortspillet, der er kendt som "The Mirage Deck" og udløser dets enorme potentiale. Vi var mange der gik og troede, at spillet blot kunne anvendes til forcering, men med denne Master Class åbenbarer der sig en perlerække af muligheder, aha-oplevelser og forbløffende tricks.

    Uanset om du er bekendt med hemmeligheden bag The Mirage Deck eller du støder på det for første gang, er projeket her horisontudvidende og kort fortalt... fedt!

    Og du får meget for pengene: Udover selve kortspillet (i Bicycle kort) giver det engelsksprogede videokursus dig adgang til næsten fire timers detaljeret undervisning i brugen og en række effekter, f.eks. Easy CAAN, Ostins ACAAN, Double Blind Divination, Pete's Divination, Magician vs Mentalist, Credit Card Stab og mange flere.