THE SWITCH - Shin Lim
Varenummer: 4242
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
 •  
FISM-verdensmesteren i korttrylleri har fundet en eminent og 100% ren metode til at ombytte to kort. Se videoklippet og lad dig forbløffe. Leveres komplet med det nødvendige gimmick og online video med udførlig instruktion.


Mere information

 • Når en effekt ser for god ud til at være sand, så er den det som hovedregel også... Derfor har vi instinktivt været noget skeptiske over for Shin Lims THE SWITCH. Men da vi havde besøg af ham for nogle år siden, viste han dette fantastiske skift lige foran os – og det er virkelig en helt fantastisk ombytning. Selv når du kender hemmeligheden, vil teknikken stadig snyde dig.

  Du placerer et sammenfoldet kort på bordet, i en tilskuers hånd eller under et glas. Et valgt og signeret kort trylles bort fra spillet, og når kortet på bordet foldes ud – er det blevet til tilskuerens valgte kort!

  Du har set samme effekt udført med forskellige æsker, men dette her foregår helt åbenlyst og fuldstændig rent.

  Kender du til grundlæggende kortteknik, er nummeret ikke en gang svært at udføre. Det er hurtigt at resette vil snyde alle – inkl. dine tryllevenner.

  Du modtager hjælpemiddel komplet med online undervisningsvideo, hvor Shin Lim lærer dig præcis hvad du skal gøre, samt en masser af små fine detaljer som du vil nyde. 

  Helt fantastisk effekt til TV, men fungerer lige så godt til live-optræden.

  Bemærk: Du vil også få brug for rubber cement og noget magicians wax, blot så du ved det, hvis ikke du allerede har det i gemmerne.

  "It is very good and it looks like magic." - Eugene Burger

  "I think this has a lot of potential for more than just the card switch, and for the thinking magician this will start to spark some clever possibilities." - Paul Romhany

  "It is a beautiful, effortless switch once you make the gimmick." - Tom Craven