TORNADO - Justin Flom & Rick Lax
Varenummer: 4364
.
DKK 195,00 / stk
DKK 156,00 ekskl. moms
 •  
Her har du et helt enkelt og super stærkt korttrick, der altid kan ligge klar din lomme eller tegnebog. Det indeholder et ekstremt visuelt øjeblik, og så sker der noget af magien i tilskuerens egen hånd... Og så er det tilmed super let at lære.


Mere information

 • "VERY practical and SUPER clean"- Mat Franco (vinderen af America's Got Talent)

  Justin Flom og Rick Lax har under en jam-session kommet på den her helt nye korteffekt, som vi er sikre på, at du vil kunne få rigtig meget glæde af.

  Du viser to kort – lad os sige hjerter fire og klør 7 – og forklarer, at du nu vil vise et helt enkelt nummer, med blot de to kort. Du river 4’eren i stykker, og lader tilskueren holde en af stumperne i sin knyttede hånd. Derefter river du 7’eren i stykker, og tager et hjørne imellem dine fingerspidser.

  Du dækker hjørnet af klør 7 i et splitsekund, men det er nok til, at det skifter til hjørnet af hjerter 4 – og når tilskueren åbner sin hånd, sidder hun med hjørnet af klør 7!

  Bemærk:
  Der benyttes kun to kort. Ingen ekstra stykker, ingen greb – kortene gør hele arbejdet for dig, og når du er færdig, kan tilskueren beholde stykkerne som en souvenir. Alle vil kunne lære det her trick. Det er helt enkelt og super smart!

  Du modtager en pakke med udførlig instruktion af Rick Lax og Justin Flom byder ind med en genial detalje. Desuden får du 14 sæt af de specialtrykte kort fra USPS – og du vil være klar til at udføre nummeret, så snart du har forstået princippet. 

  Du vil herefter kunne glæde dig over, at vi sælger Tornado refill pakker, til en særdeles rimelig pris! Du kan vise det for under tre kroner pr. gang (og det er alle pengene værd).

  Bestil nu og glæd dig!