TRIPLE HELIX - Snake & John Byng
Varenummer: 5481
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Det her ser vanvittigt godt ud. Du tager et spil kort op af lommen, men pludselig står du med to spil! Du lægger den ene æske væk, men igen bliver spillet til to imellem dine fingre... Snyd ikke dig selv (og dine tilskuere) for en magisk aha-oplevelse.


Mere information

 • "It's so visual and practical that I wish it was mine." Patrick Kun

  "That's clearly impossible! I want it in our performance." - Les French Twins

  Har du set videoen? Det her ser vanvittigt godt ud. Det er perfekt til de sociale medier, men fungerer også fint live. Brug Triple Helix som åbner eller som en forbløffende sekvens i dit stand-up eller close-up show, og du kan være helt sikker på, at få alles opmærksomhed! Du kan også se en helt uklippet version, hvor Mortenn viser effekten HER.

  Du tager et spil kort op af lommen, men pludselig står du med to æsker i mellem hænderne! Fordoblingen sker som "lyn fra en klar himmel" og ingen vil have en chance for at se, hvor den ekstra æske kommer fra. Du lægger den ekstra æske væk, og sekundet efter kan du få nøjagtig det samme til at ske igen!

  Du lægger igen det ekstra spil væk, og efter dette stærkt magiske intermezzo, kan du åbne spillet og fortsætte med dine bedste korttricks.

  Din Triple Helix pakke indeholder:
  - To speciallavede æsker + de nødvendige magneter
  - Udførlig engelsksproget videoinstruktion.

  Desuden får du brug for to almindelige spil Bicycle kort i pokerstørrelse, en saks og lidt lim.
  Du skal regne med ca. 15-20 minutters forberedelse ved skrivebordet, men så er du også klar til at vise noget helt utroligt igen og igen. Det tager herefter kun 5 sekunder at "resette" til en ny fremvisning.