ULTRA BITE CARD - Andrew
Varenummer: 5989
.
DKK 220,00 / stk
DKK 176,00 ekskl. moms
  •  
Kvik, sjov og super visuel korteffekt. Du tager et kort fra spillet og bider tilsyneladende hjørnet af det. Du er sulten, så du tager også det andet hjørne... Øjeblikket efter "spytter" du hjørnerne tilbage og kortet er helt igen! Fantastisk gimmick gør det let at udføre.


Mere information

  • Det er ganske utroligt hvilke eminente gimmicks til kort, der bliver lavet i disse år. Effekter der tidligere fremstod som umulige drømme, bliver nu til virkelighed. En af de bedste nye "gaff-håndværkere" er Andrew. Han er også manden bag to af vores andre bestsellere: "Ghost Coin" og "The Last Rise"

    I hans nye "Ultra Bite Card" tager du et kort fra spillet, bider et hjørne af kortet... Da det ikke smager allerværst, spiser du også det andet hjørne! Kortet med afbidte hjørner kan du kaste op i luften og gribe igen, inden du med to pust tryller kortet helt igen! Jep. Den er god nok!

    En hurtig, sjov og super visuel effekt. Perfekt som ice-breaker ved walk-around trylleri eller som en opsigtsvækkende video til de sociale medier.

    Hvis du er fan af geniale gimmicks af høj kvalitet, vil du ikke blive skuffet over denne nye kreation af Andrew. Du modtager det specielle Ultra-Bite-Card (matcher dit blå spil Biycle-kort) sammen med videoinstruktion.

    Det er så let at lære, at alle kan være med.