ULTRA GRAVITY BOX - Tenyo
Varenummer: 5274
.
DKK 185,00 / stk
DKK 148,00 ekskl. moms
 •  
I vores optik er det her den mest interessante nyhed fra Tenyos 2020 kolletion af magiske opfindelser. Den gennemsigtige æske kan indeholde et kortspil, men kun DU kan løfte æsken fra bordet!


Mere information

 • Den her Tenyo-nyhed er virkelig interessant! Der er tale om en close-up version af gode gamle Robert-Houdins "Light and Heavy Box". Som ofte med Tenyos nyheder, anvendes der en helt ny teknik, som vi ikke før har set inden for trylleriet. 

  1. Du lægger et kortspil i en transparent æske og placerer den på bordet. Ved hjælp af en rød snor danner du "en magisk cirkel" omkring æsken.
  2. Du beder en tilskuer om at løfte boksen fra bordet og giver ham tre sekunder til at udføre opgaven. Men... det er ganske umuligt for ham, at få æsken løftet blot en centimeter op fra bordpladen!
  3. Du kan naturligvis selv øjeblikket efter let løfte æsken og lade ham tjekke bunden af den. Der er intet at se eller mærke.

  Det er sjovt, magisk og fascinerende på én gang. Kan enten præsenteres som et sjovt gag, i stil med Tell's BellPrison Deck eller Cut-no-Cut Scissors. Eller som et eksempel på, hvordan du kan kontrollere eller hypnotisere en tilskuer, så han mister kræfterne et øjeblik...!

  Bemærk:
  Den magiske effekt virker ikke på alle underlag. I så fald kan du i stedet anvende den vedlagte transparente plade som underlag.

  Æsken er konstrueret, så den kan indeholde et almindeligt kortspil i pokerstørrelse. Den kommer klar til brug sammen med link til engelsksproget instruktion og en dansk videoinstruktion med Mortenn.