UNHANDED - Jean-Pierre Vallarino
Varenummer: 5755
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
 •  
Med JP Vallarinos "Unhanded" får du den ultimative måde at kontrollere et valgt kort på - mens kortene er i tilskuerens hænder. Der kan tages af og blandes og kortene kan endda lægges i æsken. Men du ved altid præcis hvor kortet er! Det er VILDT smart!


Mere information

 • Forestil dig at have fuldigstændig kontrol over en tilskuers valgte kort UDEN du NOGENSINDE rører spillet... Umulig!? Nix - ikke med Jean-Pierre Vallarinos UNHANDED!

  Her får du det det ultimative værktøj til at kontrollere en tilskuers valgte kort. Tilskueren vælger helt frit kortet, signerer det, tager af og blander det selv tilbage i spillet. Han kan endda lægge kortene tilbage i æsken. Alt sammen mens du står trygt på afstand og gerne med ryggen til, for UNHANDED holder styr på kortet for dig!

  UNHANDED kan bruges som en super let måde at "peeke" det valgte kort, en metode til hemmeligt at stjæle det ud fra spillet - og meget mere endnu. Rent korttrylleri eller mentalisme. Du bestemmer præcis hvordan du vil anvende dette nye værktøj.

  - Du behøver aldrig at røre ved kortene.
  - Tilskueren gør alt arbejdet - alligevel har du stadig kontrol over det valgte kort.
  - Der medfølger hele to timers instruktion, med et væld af rutiner og muligheder.
  - Inkluderer både teknikfri versioner for begyndere og avancerede rutiner for de mere erfarne.
  - Taget blot et øjeblik at "nulstille" - så er du klar til at anvenxe UNHANDED igen.

  Det er VIRKELIG smart! Du modtager dit hemmelige opturs-våben, der passer til almindelige røde Bicycle-kort. Hvis du ikke har dette i gemmerne, så sørg for at købe et sådan med i samme omgang.