UNLIFTABLE - Iñaki & Javier Franco
Varenummer: 6321
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
 •  
Med "Unliftable" kan du udføre den legendariske "LIght and Heavy Chest Illusion" blot med det spil kort du har i lommen! Helt oplagt til en rutine om pseudo hypnose - eller blot hvis du ikke ønsker at nysgerrige skal samle kortspillet op...


Mere information

 • Robert-Houdin fortæller i sin selvbiografi om, hvordan han stoppede en krig i Afrika ved hjælp af "The Light & Heavy Chest". Så stærk er effekten - og nu kan du nærmest udføre det samme, med det spil kort du alligevel altid har i lommen...

  Du placerer dit kortspil og en tusch på bordet. Du hypnotiserer derefter en tilskuer til at miste sin styrke (...) hvorpå tilskueren pludselig finder det fuldstændigt umulig at samle kortspillet op fra bordet! Pennen kan han godt, men kortspillet kan han ikke, selv om du gentagne gange løfter det helt ubesværet fra bordet. Til slut giver du ham kræfterne tilbage, tager spillet ud af æsken og fortsætter med at imponere med dit eminente korttrylleri.

  Jeps. Det er muligt med "Unliftable" af Iñaki og Javier Franco.

  Du modtager en helt speciel æske Bicycle-kort, der virker helt umulig at løfte fra bordet, med mindre du kender hemmeligheden. Her er ingen magneter, lim eller tråde. Alt du behøver er en bordplade med en helt glat overflade. 

  Du kan lægge dine almindelig (eller ualmindelige) kort ind i æsken og du vil have et ekstra element klar i lommen. Perfekt til en fortælling omkring hypnose eller blot når du lægger kortene fra dig i et selskab med nysgerrige tilskuere ;-)

  Kortæsken kommer klar til brug med en kort video-vejledning.