MAGIC MATCHSTICK DELUXE
Varenummer: 5950
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
"Matchbox Penetration" var et kæmpe hit og blev vist overalt, da den først kom på markedet i 90'erne. Nu er den klassiske close-up effekt tilbage, produceret af TCC i en udgave så flot, at den slår de fleste andre versioner med længder.


Mere information

 • En close-up evergreen er tilbage. Den klassiske "Matchbox Penetration" var et kæmpe hit, da den først kom frem i halvfemserne. Siden er den blevet produceret i et hav af forskellige versioner, men vi har haft svært ved at finde en model, der var lige så god som da de første kom frem - indtil nu...

  TCC har gjort sig umage og produceret denne virkelig fine deluxe version, hvor illusionen er fuldstændig perfekt. Og så har de oven i købet tilføjet et lille twist med tændstikæsken...

  Tryllekunstneren fjerner en enkelt tændstik fra en tændstikæske og fører den let gennem hullet i midten af æsken. Ingen kan se noget fantastisk i det. Før tændstikæsken åbnes og det viser sig, at den er helt fyldt af en solid messingblok!

  Djævlen ligger som bekendt i detaljen og blokken her er så fint lavet, at du roligt kan lade dine tilskuere (kort) studere den helt tæt på.

  Med i pakken får du også to tændstikæsker. Den ene er helt normal, mens den anden er designet, så du kan starte med at vise den fyldt med tændstikker. Du tager en enkelt ud, stikker den igennem æsken og herefter viser du, at tændstikkerne er blevet forvandlet til den solide messingblok. 

  Hvis du ønsker at anvende dette twist, skal du blot være forberedt på en smule håndarbejde (som det vises på videoen). Du kan naturligvis også anvende en helt almindelig dansk Tordenskjold tændstikæske i stedet. 

  TCC's "Magic Matchstick" leveres i fin æske med link til udførlig video instruktion. Det er legende let at lære, og illusionen er stadig lige så god, som da den først kom frem.