TIC TAC TRYLLERI - George Iglesias
Varenummer: 4701
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
 •  
Mangler du noget nyt og "friskt" i dit repertoire? Denne lynforvandling af en pengeseddel til en æske Tic Tac, vil ikke blot få dine tilskuere til at spærre øjnene op - det vil også give dem en frisk smag i munden ;-)


Mere information

 • I starten 2017 havde vi inviteret George Iglesias fra Peru til at give et par seminarer i Danmark. Det viste sig at være yderst populært og de fleste der kan være med, kan nok tydeligt huske hans visuelle lynforvandling af en pengeseddel.

  Du tager en pengeseddel op af lommen, og hurtigere end publikum kan nå at blinke med øjnene, er den forvandlet til en af de velkendte Tic Tac æsker, og du kan straks byde de omkringstående et par stykker!

  Let at have med overalt.
  Let at vise, ja - nærmest selvvirkende.
  Perfekt og "friskt" åbningsnummer.
  Tic Tac æsken kan undersøges.
  Når den er tom, kan du fylde den igen med helt almindelige pastiller.

  Du modtager "Dollar to Tic Tac" komplet med alt hvad du behøver for straks at vise nummeret – inklusiv en rigtig dollarseddel. Foretrækker du i stedet at anvende lokal valtua, er der ekstra gimmicks med, så du let kan lave nummeret med en helt almindelig dansk, norsk eller svensk pengeseddel. Der medfølger naturligvis link til udførlig instruktionsvideo.