3-WAY MIRROR & CLOSE-UP PAD
Varenummer: 5081
.
DKK 365,00 / stk
DKK 292,00 ekskl. moms
  •  
Det her er super praktisk og anvendeligt for dig, der har gerne vil øve close-up trylleri præcis når du har lyst. Et 3-foldet spejl, så du kan se dine greb for alle tilskuerens vinkler OG en lækker close-up måtte i fin kombination.


Mere information

  • Det var en flink kunde, der gjorde os opmærksom på den her kombination af et 3-foldet øvespejl til close-up trylleri, der oven i købet samtidig kan fungere som close-up måtte. Det er ganske rigtigt ret smart og anvendeligt, så nu har vi valgt at tage"Sean Yangs 3-Way Mirror" ind i sortimentet.

    Spejlet kan slåes op, så du kan se hvordan dine palmereringer, dobbeltløft og pass tager sig ud fra alle vinkler. Når spejlet foldes sammen fylder det omkring det samme som et A4-ark, og er dermed lige til at have med i tasken. Det vejer kun 240 gram og skulle du frygte, at komme til at ødelægge spejlet (og dit close-up trylleri skulle blive hæmmet af 7 års ulykke) kan vi glæde dig med, at der er tale om et brudsikkert spejl i høj kvalitet.

    "What a fantastic idea for those of us who love practicing anytime, anywhere. A close-up pad AND practice mirror. Mine is going with me everywhere." - Josh Jay

    "This has changed the way I practice; now I can't travel without it. Save 2 for me; one in my office and one in my suitcase" - Andost