ARTISTIC COMBO CUPS AND BALLS
Varenummer: 5029
.
DKK 2.250,00 / stk
DKK 1.800,00 ekskl. moms
 •  
Super flot sæt Cups & Balls - nu med indbygget "chop cup" effekt. Gode tunge bægre produceret i messing og legeret med bronze for en flot rustik og antik effekt. Leveres selvfølgelig i lækker æske med kugler og blød opbevaringspose med snøre.


Mere information

 • En ikonisk effekt inden for close-up magien, og her i ualmindelig fin udførelse. I denne nyeste version af "TCC's Artistic Cups" er et af bægrene ovenikøbet med indbygget "chop-cup" effekt, så du her får alle muligheder til din rådighed.

  Kopperne
  Solide messingbægre med en god vægt. Faktisk vejer hvert bæger hele 365 gram - og det føles godt! Se blot hvad Michael Ammar siger til sagen, på videoen herunder. Kopperne er designet i retrostil med en bronzelegering og ligger dermed fint i forlængelse af en fortælling, om en af magiens gamle klassiskere.
  To af kopperne er almindelige og én er lavet som Chop Cup. Ved hjælp af en ny teknik er det lykkedes TCC at gøre kopperne nøjagtig ens at se på for publikum - både indvendig og udvendig.

  Kuglerne
  Der medfølger fire røde håndknyttede kugler. Igen med den helt rigtige vægt.

  Posen
  Der medfølger en elegant mørkeblå flannelpose med snøre, så du kan beskytte dit bægerspil og opbevare det med stil. Hvis du har studeret Tommy Wonders "Two Cups and Balls Routine", får du måske endda lyst til at anvende posen mere aktivt. Det hele er pakket sikkert i en foret transportæske.

  Ja - det er noget af en udskrivning... men her får du noget helt særligt og et sæt Combo Cups & Balls for livet. Klik på YouTube-linket og se den officielle trailer - og herunder kan du se Michael Ammars umiddelbare reaktion på sættet.

  "Amazing! Unmatched quality!" - Michael Ammar